Over ons

KG Groeneweg is de specialist in laminaat, gordijnen en duo gordijnen. Wij hebben een enorm assortiment met alle topmerken laminaat, gordijnen en duo gordijnen. Benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan naar de voorbeelden op onze website of maak een afspraak en kom bezichtigen in ons showroom. Met jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor de allermooiste vloeren en gordijnen, dankzij onze uitstekende service en deskundig advies hoeft u niet verder te zoeken.

KG Groeneweg bezorgt uw bestelling gratis voor alle bestellingen boven een bedrag van € 500,-. Binnen een afstand van 30km komen wij uw woning gratis opmeten. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of informeer naar de mogelijkheden. Vindt u niet wat u zoekt? Geen probleem, vraag het ons en wij regelen het voor u. Alle in Nederland leverbare merken kunnen wij voor u op aanvraag leveren.

Onze diensten vereisen specialistische kennis. Wij beschikken over deze kennis en helpen u verder!
Naast specialistische kennis is vaak ook specialistische apparatuur benodigd. Onze medewerkers hebben ervaring en beschikken over de kennis en apparatuur om alles op maat te snijden.